Премудрый пискарь

Николай Горбунов
Пискарь премудр. Не каждому дано,
Спасаясь от дождя, нырять на дно

-------------------------------

THE LEARNED FISH (H.Belloc)

This Learned Fish has not sufficient brains
To go into the water when it rains.