Скажена слина або Цинiк Must Die

Ваарг
"Я кохаю тебе" так хотів би сказати
саме тими словами, які маєш ти знати.
та слова - лише гра, переможців немає
а є жертви, яких кожне слово вбиває.

може вдень чи у ніч, коли місяць неповний
я знайду діамант чи перлину коштовну,
подарую тобі, щоб насправді дізналась
як я сильно люблю, не знаходжу та маюсь.

що потрібно тобі - я не знаю даремно.
сонце світить так сильно. здається, що темно.
я осліп від краси, і від посмішки сяйва.
я кохаю тебе!