Пiсенька про любофф

Ваарг
ти красива як місяць та зорі
народжена небом та піною моря
на дні океанів з моїх почуттів
в глибинах бажань і у просторі снів

в свої обійми тебе пригорну
із твого обличчя сльозинку змахну
ми будемо разом Разом ти і я
і нам не потрібно більше ні..(?)чого

ти і я так добре вдвох нам
я тебе ніколи нікому не віддам
тримаю я міцно тебе у руці
бо ти виводиш з нирок камінці

пляшка з пивом ти така красива
пляшка з пивом ти мабуть єдине
що люблю я у своєму клятому житті

ти переді мною сидиш біля вікна
не пляшка і не пиво а дівчина сумна
розкрий свої очі подивися на цей світ
насправді він прекрасний та мені він остогид

розкрий своє віконце подивись як там красиво
одразу зрозумієш що життя це справжнє диво
навчишся цінувати кожну мить свого життя
і позбавишся назавжди ти від зайвого сміття

тільки в світі не знайти і частинки від краси
що її зараз мені випромінюєш ти
від моїх слів ти розкрила свої вуха дівочі
а я тебе просив привідкрити свої очі

пляшка з пивом ти така красива
пляшка з пивом ти мабуть єдине
що люблю я у своєму клятому житті