Resurrection of Цинiк

Ваарг
(уривок)

Тому що це лише слова.
Тому що забагато слів.
Тому, мабуть, залишилась одна
В буденності самотніх днів.

І не потрібно сьоме небо,
Нічого взагалі не треба.
Тобі – лиш смаку почуттів...
В буденності самотніх днів!