Експромт

Ирина Шторм
Я хотіла сказати…
Але не змогла
Слова підібрати…
Я – не твоя.
Чому я не знаю?
Але – не але,
Чому не кохаю
Нового тебе?
Чому я чіпляюсь
За образ колишній?
На що сподіваюсь?
Не скаже Всевишній!
 Скільки ночей тебе можна чекати?
 Скільки разів на літак проводжати?
 Скільки ще років невпинно страждати?
 Може, спитати весну?
 Якщо ти вже мене не кохаєш,
 Якщо знов саму мене залишаєш,
 Якщо про любов не мене ти благаєш…
 Навіки прощай – я потону…