Чашка кави

Ирина Шторм
Чашка гарячої кави
Не змусить тебе все забути,
Не зможе навчити прощати,
Вночі не поможе заснути.

Після чашки гарячої кави,
Не повернеться жага любові,
Не почую слова ті ласкаві,
Не побачу очей тих чудових.

Та якщо ми вже разом не будем,
Хоч прийми цей прощальний дарунок:
Чашку гарячої кави
І останній мій поцілунок…