Кр зь поп л...

Даниэл Скар
 Крізь попіл...

Крізь попіл і смерть
Крізь життя і пісок
Я лечу в небеса
Я лечу до зірок.

Крізь темряву дня
Крізь світло ночей
Я лечу я кречу
Я палаю.......
тече...


Часу ріка.
Змін круговерть.
Та то лише сон.
Холодний як смерть.

....нажаль лише сон.


Поміж сотні дзеркал
Поміж сотні облич
Я шукаю тебе
А бачу лиш ніч.

Поміж сотні імен
Поміж сотні речей
Я шукаю тебе
Я палаю........
тече...


Часу ріка.
Змін круговерть.
Та то лише сон.
Холодний як смерть.

....нажаль лише сон.


Часу ріка
Біжить Біля нас
Але лише смерть
Зупине той час.

Нажаль лише смерть.