Зимнi? зимовi дороги

Ваарг
до тебе - лише кілька-сот...
Кілька, Сот - ніби риба і бджоли.
неможливо здолати повітря,
бо холодне і важче за долю.

кілька літер і декілька слів
поцілунок. легенький. маленький -
прояв чОгось. не знаю чого
не вигадую побрехеньки

щоб цікаво в дорозі було
на шляху до країни, де тепло.
от лише б не потрапити в зло.
бо!
нам з тобою - прямісінько в пекло!