Неосяжне? недосяжне

Ваарг
маленькі губки, великі очі.
короткі дні та довгі ночі.
далеко, далі, вже й не видно...
щоб стільки пішки - це огидно!

занадто просто, надто важко.
життя просте, а жити - тяжко.
скажи хоч слово - так бо краще!
чому не я? бо я ж "ледаще"...