4. Дочекався

Ваарг
Том чекав. Не на тому березі.
не у тому березні. Не тієї весни.
він не міг уплисти. Він не пише листи.
йому потрібна лише ти... Чи могла б ти відповісти,
Не мовчати?

Том не знав. І не мав навіть здогадки.
навіть загадки. Бо забув де він був,
де потрібно бути. Чутно постріли,
ноти джазу і молитви – померло листя
Бо зима.