3. Декiлька пострiлiв у darkness

Ваарг
я знаходжусь в кімнаті, де бачу лише
міражів, муляжів, що лякають мене.
та мене не злякати. Відкрию секрет:
у кишені своїй заховав пістолет

я не бачу!
лиш тіні сумління в очах
вже холодне залізо палає в руках
я не вбивця, не злодій. Все просто. Я – кат,
що катує себе.