2. Блюззз? джаззз Палiглота

Ваарг
п’яне piano зіграє для нас
жовтий ліхтар нещодавно погас
baby, take off your shoes
я по Уши погруз

крикне із сумом плаксива гітара
з-за столика нашого тихо ти встала
i have only one really burning desire
ты так горяча, горяча, моя Валя!

(продовження вирізане цензурою)