1. Мова як lifestyle

Ваарг
листя кружляє у лісі, де тіні
блукають у пошуках слів.
листя спадає додолу в країні
_О,_Мріє!_, де є час для снів.

листя не в’яне, ніколи не в’яне
в країні, в якій всі німі.
листя зелене, навіки зелене
лиш там, де немає зими