Събуди се, там горе умира звезда!

Смуглянка
Събуди се!
Там горе умира звезда!
Ще почувстваш!
Как умирам без теб, сама!...

Усмихни се!
Искам да ти подаря звезда!
И повярвай!
Не искам да съм повече сама!..

Прегърни ме!
Да запазим жива нашта звезда!
И почувствай!
Че не сми сами, а сме двама в света!...

Не си тръгвай!
Когато си обичан и желан!
Остани!
Светът е прекрасен, когато не си сам!...

11.12.2005г.
София, България