Шкiльна система

Аскет Несовершенный
«Чортів Гітлер почав війну першого вересня,
   а що зробив ти, щоб не піти в школу? ». ©
    (Сергій Мінаєв. Москва, я не люблю тебе)


"Добре вчись",  – казала класуха,
І кожного разу тягала за вуха.
Вона мене змалку страшенно лякала:
Охота навчатись одразу пропала!
 
Ой, пропала!
Шкільна, блін, система!
Так задрала довічна проблема.
Як горохом довбають об стінку,
Знову отримав маленьку оцінку!
Вічно мені не везе...

Крадуться мікроби – на дворі не лєто.
Кидаю їм виклик – курю сигарету.
Газети бульварні уже задовбали,
В щоденнику двійка – мене об’їбали!
 
Ой, ці бали!
Шкільна, блін, система!
Так задовбала довічна проблема.
Вправи практичні - справжня нудота,
Знову на черзі контрольна робота!
Вічно мені не везе...

В примарливий світ кудись провалився –
Казали "не слід", та я накурився.
Сидю і тикаю тупо у небо:
Я більш не боюся, бо то є так треба!
 
Ой, так треба!
Шкільна, блін, система!
Вже не турбує дурна теорема:
Дзвоник прокинувсь, відкрилися "грати".
На мене чекають гарненькі дівчати!
Як же мені повезло,
зубрилкам
 на зло...

17/09/2004