Уезжая

Milota Ej.
Из
 ++++++монастыря
+++++++++++ уезжая,
Я поняла,
++++++++++++ что
+++++++++++++++ прикоснулась
+++++++++++++++++++++++++++++к священным
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ воротам
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ РАЯ!+++++++++