Самотностi

Аскет Несовершенный
«Не можна навіки залишатися самотнім,
адже десь поруч є така ж людина». ©
(Амелі / Le Fabuleux Destin d'Amelie Poulain)


Знов покликала – я не прийшов.
Хоч благала, та я не лишився.
Я б без тебе її не знайшов...
Як ніколи, напевно, змінився.

Хоч без тебе я – зовсім не я,
Відчуваю – кохання є!
Все, що бачу, то правда життя.
Все, що люблю – насправді моє!
 
Утечу від себе, від тебе, від усіх.
Я приречений нею – це точно!
Розтоптавши самотності гріх,
Я забув про тебе остаточно!

09/11/2004