Полiтична Kазка укр

Аскет Несовершенный
Країну рідну розривають
На дрібні частки-елементи.
А на Майдані всі волають:
"Двох кандидатів в Президенти!!!"

Ділили владу до того,
Що стали землю гризть зубами.
Один кричить: "Давіть його!
Хапайте, бийте (кращ ногами)!"

А другий каже: "Ні війні!
Насильству край, з мене достатньо!",
І тиче пальцем: "Ось тобі!", -
Ще більш розпалює багаття.

Такого цирку ще не знали:
Гумселять дупи від душі,
Цілують пики кулаками,
Та все розтринькують гроші.

Красиві лозунги в нагоді.
Сніг під ногами, як лайно.
Новітня влада - сміх, та й годі,
Бо "Кучму - геть" усе одно.

_________P.S.______________

Відверто кажучи, дістало,
Що всі ми, браття-українці,
Не голосуємо за сало
Та смачні здобні паляниці...

 Date 27.11.04.