Вони Зустрiлись у Чужому Снi укр

Аскет Несовершенный
(Иллюстрация сделана моей сестренкой)

******************************

Вони зустрілись у чужому сні.
Злітали ангели і цілували небо,
Хотіли щастя і любові, як усі.
Жадали те, чого усім так треба.

Він ще ніколи так нікого не любив,
Солодко так ні з ким не цілувався.
Він став теплом для сонячних країн,
Та на веселці радісно гойдався.

Юнак пірнав аж до самого дна,
Складав перлини до тендітних ніг.
Очима кліпала тихесенько Вона,
І скрізь лунав її гарненький сміх.

Прокинувсь вітер і здійнялись хвилі,
А сам Господь дивився у віконце.
На березі стояли двоє – лагідні і милі,
Закривши очі у обіймах сонця.

Вони зустрілись у чужому сні.
Злітали ангели і цілували небо,
Хотіли щастя і любові, як усі.
Жадали те, чого усім так треба.


17/07/2005