Iмкненне быць лепшым,

Дзиметрыо
Iмкненне быць лепшым,
Жаданне быць першым,
У нейкія моманты захоплівае нас.
Аднак і бывае, што спрачаешся з ветрам -
І трэба падумаць, калі ёсць час,
Над памылкамі, якія пакараюць адраз,
Бяз пэйнай прычыны не змагацца,
У спрэчках, дзе можаш толькі злавацца,
Павінны ў гэтым адрэналін.

14/01/06 2:00