Русалка

Лидия Дзюпина
Як хочеться прохолоди.
Твій подих такий гарячий.
Твій дотик такий палючий…
Як хочеться утекти…

Злякайся моєї вроди!
Я смерть твоя, бачиш, бачиш?!!
Ти поглядом в душу влучив,
Мов блискавка, ранив ти!

Тікай, бо умрем обоє!
Тікай! Ти не знаєш, хто я!
Вустами тебе присплю.

Любов наших ран не згоїть,
Піною зроблюсь морською
Собою тебе втоплю...