29. 10. 04. роздуми...

Оксана Сергиенко
Майоріє шовковим прапором
Над землею
моя
совість.
Вітер вколо закручує штопором
Мою зламану
під-
свідомість.
Над „свобідним” майданом Харкова,
Над зів'ялим
блідим
листям
 Майорітимуть крихти асфальтові,
В совість
втоптані
урочисто.