Ти казваш

Смуглянка
Ти казваш,
че трябва да потуша
емоциите свои,
да ги скрия...
Но туй възможно е,
когато ми е все едно,
когато любовта я няма
и сърцето всъщност не е живо...

Ще те попитам -
как да ги потуша?
Как да ги скрия?
Когато ми се иска да крещя,
Че аз обичам
и ми се ще,
аз да танцувам
и дори да пея...

Кажи ми как,
че аз не се научих -
да загася тоз огън,
дето в мен запали?
Ако не обичаш, ми кажи...Ще разбера...
И мъката ще скрия,
няма да кажа
и емоции никога не ще покажа...
30.01.2006г.
София, България