Пръстен за обич

Смуглянка
На твоя пръст
искам да сложа
пръстен за обич-
за камък ще избера
една сълза моя
и с целувка
ще я залепя...
Пази този пръстен-
аз с него се вричам
затуй, че те обичам,
пази тази моя сълза
тя ще блести
като звезда
и ще те пази
от злина...

11.02.2006
София, България
------------