Украiнi на украинском языке

Наталья Бацанова
Живи i квiтни, рiдна Україно!
Пiсенний край лелек i солов'їв,
Бентежить серце спомином про тебе
В ранковiм небi гомiн журавлiв.

Я не байдужа до твоєї долi.
Мене вода твоїх джерел манить.
Я бачу увi снi твої тополi
Дитинства пам'ятаю кожну мить.

Як бiгала дитиною до школи,
Як мандрувала по твоїх стежках,
Пила твiй мед, що видавали бджоли,
Волошки рвала, що росли в житах.

П'янкий дурман любистку й матiоли
На все життя у серцi зберегла...
Як пaдав снiг перед Рiздвом довкола...
Стежину, що далеко пролягла...

Живу в Эстонiї, так склалась моя доля,
Живу в чужiй, далекiй сторонi,
Та навеснi я краюся надвоє,
Тебе побачить хочеться менi!

Живи i квiтни, рiдна Україно,
Хай багатiють кожен рiк поля,
Чарiвний край, коханая країна
Тобi спiває гiмн душа моя!