Ще откъсна късче от сърцето си

Смуглянка
Ела -
много близо до лицето ми.
ПритиснИ се -
силно до сърцето ми.

Спри -
с целувка сълзИте ми.
УсмихнИ се
и сбъднИ мечтите ми...

Ще заровя
аз лице в гърдите ти.
Ще огрея
с топлина сърцето ти.

И ще стопля
с обич аз душата ти,
Ще откъсна
късче от сърцето си...

09.03.2006г.
Софиа, България