моя украiна

Василь Ганжар
Моя Україна,
Моя Батьківщина,
Другої для мене на світі нема.
Лани там безкраї,
Там сонечко сяє,
Ії золотою зовуть не дарма.
Там жвавий нівроку
Свої перші кроки
Зробив я нетвердо
По теплій землі.
Там друзі навколо,
Там світлая школа,
Де розуму вчили
Мене вчителі.
Там квіти рожеві,
Садочки вишневі
Там дзвінко лунали
 Дівочі пісні.
Все в серці запало
І рідним все стало,
І душу хвилює,
Та сниться мені.