Весняне...

Ворона-Кет
я відкрию крила,
і закрию очі,
прилечу до тебе,
прямо серед ночі...
зацілую ніжно,
обігрію тілом,
посміхнуся грішно,
з весняним поривом,
розтоплю твій холод,
поглядом покличу,
вже лечу, я скоро,
чую як ти кличеш...