Коли я думаю про тебе

Иннокентий Флик
Коли я думаю про тебе,

вітерець проводить долонею
по моєму волоссю.

Коли я думаю про тебе,

сонце,
перше весняне сонце,
перше тепле сонце,
залишає сонячний зайчик
на моїй щоці.

Коли я думаю про тебе,

хвилі зеленого моря,
що яскраво блищать,
лащаться до моїх ніг.

Коли я думаю про тебе,

пахощі матіоли
в літніх сутінках
дурманять голову.

Коли я думаю про тебе,

червоний кампарі
виграє на льоду,
я п’ю
його
повільними ковтками.

Коли я думаю про тебе,

шовк
торкається моєї шкіри
дотиком
метелика

Коли я думаю про тебе