Семнадцатая весна.. , Ностальгическое

Любовь Сафонова
Весна виспівує на різні голоси,
Всміхається до мене так привітно!
Повсюди сипле проміні ясні,
А небо - чисте, світле і блакитне...

Я хочу заспівати, як вона,
Прислухатись до цих чарівних кроків,
Як хороше, що йде Весна! Весна...
І що мені - уже сімнадцять років!

Виходжу вранці я у поле молоде,
Вклоняються мені весняні квіти,
Шепоче вітерець легкий: - Весна іде!
Скоріш іди сестру свою зустріти!

Я йду назустріч сонячній Весні,
Її вітаю піснею дзвінкою,
На серці лагідно і радісно мені...
А навкруги - радіє все зі мною!

І я співаю дзвінко, як вона,
Прислухуюсь до цих чарівних кроків...
Як хороше, що йде Весна... Весна!
І що мені всього сімнадцять років!

 19... рік.