From long-loaf -ности

Данаил Петров Досев
из баклижанчикаг синер
им по сибле с националности
я пасвящаю вали все


И НАЧЕНАЕТЦА АМИН Т

Заместник кметът на каварна
върви по улица париж
чудейки се къде да свърне
я пицарийка току-виж

а кметът пък на общност люлин
се казва марио синер
и сир но ако те полюби
жена нераждала е зор

заместник кметът на юнестко
се чеше по гъзъ къс вой
каква ти варна задник хсмотан
за корнишони сме на бой

а кто узнает стих которий
пдлучит горошок в прибой

вот всио так и было сигхнерр

syghneurra
i on -skozal-twoyh- fse banneryi -twai
iz sckhottlend year-d
i s6ht4so esh4tsho sighneura