Иди във сантръл

Данаил Петров Досев
 ТАМ
СЪБИРАЙ ПЪПЕШИ
хотя и под мйшку мне мило мыло твие амин
ИДИ НА ДЪНО МОРСКО или на дне озера МЕКИте
ПЕТОЛЪЧКИ ДА
СБЕРЕШ БЕЗ ДА
СЕ СВЕЖДАЩ ти
АМИГО

 Тъй
ТЪРКАЛЯ КОЛЕЛА ТОЗИ ДЕН СЪЩИЯТ
НО НЕ СЪВСЕМ ЗАЩОТО ДНЕС ВАЛеше
И ЩЕ ОГРЕЕ СЛЪНЦЕ ВЛАЖНостТА
 Не не не  НЕ
И ДНЕС приятелю какво
виказвам с туй не звам и аз
отдавна не съм сбирал фасове
ва что мне обучал сержант павлов
наш одиничний бес в третею

а тй кто и твои мечтъй- они мои- маргар фиалочнй