Навiяне Святом

Иннокентий Флик
.............to S.L.
Ви багато пишете про дощ.
Дощові краплини як зітхання,
як кульбабка - вірші, як травневий хвощ
зеленіють свіжістю вітання.

Я пірну обличчям в соковитість трав,
подихом розвію кульбабиння,
поцілунком ніжним те насіння
прошепоче щось моїм вустам.

І у злеті Вашому я сам
теж повірю в юність та єднання.
Звідкись виникне в руці тюльпан,
як мелодія весняна і вінчальна.

Дарував би я Вам той тюльпан,
але Ваші кроки затихають.
Тихо-тихо-тихо завмираю
Наодинці з мрією оман.

А у небі кличуть журавлі,
Все коли, коли, коли, коли,
Ти прекрасна, пташко водяна,
Я -Вода, вода, вода, вода...