Влада народу

Денис Блощинский
 І.
Навколо мене збентежені люди
і кожен із них не знає що буде
з його країною, з його родиною
і своє життя вважає провиною.
 
У телевізійному просторі склизько,
і правда з брехнею живуть надто близько.
Не можу я більше дивитись в ці пики,
немов хижакі всі голодні і дикі.

 ІІ.
Навколо мене поламані долі,
Шляхи розбиті, надії кволі.
І замість чорних та білих ліній,
життя загорнуто в сірий іній.
 
Хто говорить, що усе йде як треба?
Хто тишком-нишком вже продає небо?
В кого замість серця друкарський верстат?
Невже це все є наша владна верства?..
 
Приспів:
Влада народу – своїми руками на власний розсуд!
Влада народу – моїй Україні безглуздя досить!
Влада народу – це моє сьогодні, це наше завтра!
Влада народу – це серце до серця, і ми цього варті!
Приспів: 2
Влада народу – нехай переможе законе право!
Влада народу – і не треба нам ні лівих не правих!
Влада народу – кінець розрусі, держава людям!
Влада народу – добробут в домі із нами буде!

Писпів 3:
Влада народу – ми зробим те, про що всі забули!
Влада народу – ми заспокоємо цей злий вулик!
Влада народу – на схід і захід в домівки спокій!
Влада народу – нехай всі чують нестримні кроки!

Приспів 4:
Влада народу - Ми розбудуємо Україну!
Влада народу – Нехай ця пісня на щастя лине!
Влада народу – міцні міста і заможні села!
Влада народу – це перемога нової ери!