will have to die

Татьяна Верясова
I can't imagine (я не могу представить)
Your crazy dreams (твои сумасшедшие мечты)
You're a machine (ты - машина)
Like all the machines. (как и все машины)
I feel that warm wind, (я чувствую теплый ветер)
I see my time (я вижу всое время)
So I become wild (так я становлюсь дикой)
I WILL HAVE TO DIE (мне придется умереть)

Everyone waited, (все ждали)
Everyone loved, (все любили)
Why did you save me (зачем ты спас меня)
From my own world? (от моего собственного мира?)
Look at me, listen, (посмотри на меня, послушай)
Hear my cry (услышь мой крик)
My slayer's here (мой убийца здесь)
I WILL HAVE TO DIE (мне придется умереть)

I'd like to touch you (я хочу прикоснуться к тебе)
Last in my life (последний раз в жизни)
I want to present (я хочу подарить)
Heart - for your knife (сердце - для твоего ножа)
I won't see you more (я не увижу тебя больше)
Dear, don't lie (дорогой, не лги)
You'll have to be strong (тебе придется быть сильным)
I WILL HAVE TO DIE (мне придется умереть)