Любити...

Фрейя
Любити --
Це просто як дихати, як ходити…
із самого серця… без запитань та гніву
Просто любити:
Ждати, плекати, жити,
Щоб відчувати кожну чиюсь хвилину,
Кожне бажання, сум, сподівання, мрії,
Кожне… та й раптом, як не дістане сили
кОмусь, свої віддати тепло й надії…
мабуть кохання в чомусь подібне співу:
поки для когось -- в ньому життя та сила,
а як для себе – то для душі могила…