Почерня душата ми

Смуглянка
На думите, че те обичам,
 не повярва,
на неканената ми любов
 не отвърна,
от протегнатите ми ръце
 се отдръпна,
обърна гръб и някак бързо
 си тръгна...


Почерня от мъка
 душата ми,
и се сви от болка
 сърцето ми
и не виждаха от сълзи
 очите ми
тихо прошепнаха "Сбогом"
 устните ми...
31.07.2006г.
София, България