Защото те няма, а искам да си с мен

Смуглянка
Защото те няма,
а искам да си с мен...
Защото те мисля...
Как прекара деня?
А нощта?

Защото заспивам
с мисълта за теб
и се събуждам
със копнеж
по теб...

Защото те искам
до мен
и със мен...
Защото си близо
и си тъй далеч...

Защото е чудо,
че те срещнах
и че имаш такава
прекрасна
и нежна душа...

Защото се чувствам
не само щестлива,
а эи жива,
когато съм с теб,
затуй те обикнах...

Защото не искам
да свършва
тази чудна магия,
а искам
да си винаги с мен...

08.08.2006г.
София, България

http://www.vbox7.com/play:c1fa8e50&al=1&vid=849924

-----------------------