I

Неприостановленн
I'm weightless.
My limit is indefinite.
I am eternal.
I'm your God.

I'm varied.
I'm faceless.
I am your death
And stream of life.

Your dreams and fear.
Your ideal.
Your fate.
Your endless ego.

I'm everything.
You're nothing.
I am eternal.
I'm your God.