Роберт Фрост. Октябрь

Владимир Маркелов
Роберт Фрост. Октябрь.

October.

………….Slow, slow!
For the grapes' sake, if they were all,
Whose leaves already are burnt with frost,
Whose clustered fruit must else be lost
For the grapes' sake along the wall….

* * *

Роберт Фрост. Октябрь (отрывок)

………….Не спеши, не спеши!
Весь виноград сохрани.
Листья его морозы сожгут.
Гроздья его без тебя опадут.
Виноград на стене сохрани…