Варто чи нi?

Plaksa
Варто чи ні?
Ти теж, може, чув ту пісню...
Вона наче навмисно
Грає в кожному радіо,
В кожному барі,
І в серці лунає мені.

Варто чи ні
Малювати тебе у мріях,
Бачити в снах,
Шукати пісню на радіо-хвилях,
Чекати, що прийдеш у сні?
Скажи мені, варто чи ні?

Варто чи ні
Відчувати сердець биття,
Сподіватись на душ злиття
у танці,
чи на поцілунок вранці?
Чи варто палати в вогні?

Варто чи ні?
Скажи мені juz i teraz!
То просто була імпреза,
Чи за ніччю в нас будуть дні?

Хоча б натякни мені...

6 вересня 2006р.
Для Н.