Мысли В Слух на Така любов...

Владимир Туманов
http://www.stihi.ru/2006/07/04-968
Така Любов...
(Мысли В Слух)

Я зникаю...
Вибач... немає чим вкривати...
Я будую... ти ж лише...
Вмієш руйнувати...

Ти зникаєшь...
Бачу...що кохання мряве...
Те, що відбувалось...
Це лише уява...

Та я не чекаю...
Що згадаеш знов...
Те,що нас зв`язало...
Те, що зігрівало...

...що була любов.



 (пародия)

Ти мене вже грiєшь мряво...
Та я й не чекала...
Бо у нас давно пропало -
Те, що зiгрiвало...
Ти мене вже не кохаєшь
I кудись зникаєшь...
Десь блукаєш - з ким би злитись,,
Щоб у двох зiгрiтись...