Дурний невроз

Рыжая Сью
Завмерли години і день завагався
Заплакало небо моїми очима
Усі розійшлися, ніхто не зостався
По мені стікає остання хвилина

Зірвалась вода з очей на каміння
Розбився кришталь і кров охолола
Совість померла, зникло сумління
Я просто мовчу – не вийшла розмова

Тут спали мерці, їх запах лишився
Літають примари чужими слідами
Мій погляд,
і світ сірим мохом покрився
Зривали на серці нерви руками

Зариті у безлад гіпотези зникли
Засипало пам'ять у вирі хаосу
Усі запитання неначе молитви

Лікують мене від дурного неврозу