Буду жити

Рыжая Сью
Розкладу по полицях сині книги
Запалю сонце, поки не потухло
По класам розкидаю дивні рими
І вип’ю день утоплений у смутку
Опишу у словах свою відразу
Розтоплю лід, перетворивши в воду
Прийму ті ліки, що уб’ють заразу
Байдуже викреслю безглузду моду
Забуду на хвилину сенс і світло
Повисну вверх ногами без запитань
Втоплюсь у спокої немов усе це вмію
Й напевно завтра знову буду жити