иди в предградията там

Данаил Петров Досев
не ще те
дири никой всеки
ще си гледа работата но
рикащ като тигър млад убиващ мама
няма
да усетиш ти любов отгде
да взема дългата
цигара дъх
където
пети километър гара
бов

и като тигър млад
и братовчед опитомен на
ширий хан

...

ти иди извън
града но
гледал съм гробищата щърбави
наричани елитни комплекси
отърва ми
едно-да вдишам слънцето през филтър от вирджиния

...

ил от
основите на стара планина
да гледам витоша кристалната елмаз
издишващ влага откогат
решил бе там да бъде бог та дух каханът

и - и ето те
въздишка в рейса мама
ще се сърди
че
умрях и чу
ли го не
каз-вай грях изгаряне
е по- точно по темата
изгарянето трета
степен е то-почти туй-смъртен
грях

грях смъртен тъй разбрах че
мама ще се сърди

бях в рейса
друсаше
усетих твоите гърди на коза млада но
къде бе ти