Обич моя

Смуглянка
Обич моя-
недолюбена,
недоцелувана,
приказно красива,
цял живот
мечтана
и жадувана...

Може би някога,
може би някъде,
наяве, а не на сън...
Ще се намерим,
ще се прегърнем,
ще се усмихнем,
и ще се целунем...

И ще се понесем
във вихъра на любовта,
слели във едно
две души обичащи се,
две сърца туптящи,
две тела трептящи...

Обич моя-
приказно красива,
цял живот
мечтана и жадувана...
Може би някога,
може би някъде,
наяве, а не на сън.
ще се намерим...

01.11.2006г.
София, България
http://www.vbox7.com/play:e4af88ba&al=1&vid=1569468