Моя апатiя

Терещенко
Турботи. Кожного дня.
Проблеми. Ночі без сна.
Важко. Втомлююсь я,
Час. Три години із дня.

Живу. Хоча нічого не відчуваю ...

Рух. Погляди збоку.
Дощ. Як-не-як змокну.
Крок. Зразу в пітьму.
Темно. Може тут упаду.

Живу. Хоча нічого не відчуваю ...

Страх. Лишили страхи.
Відвага. Немає її.
Апатія. Так це мій стан.

Живу. Хоча нічого не відчуваю ...

Вас всіх бачу, всіх розумію.
Ваша полеміка - дурнувата розмова.
Зупиніться. Я просто хворію.
Апатія - це сезонна хвороба.