кишенькове

Инна Волошина
збери мене в жменю,
закинь в потаємну кишеню,
заший суровою нитку,
незабувши зав'язати вузлика-
не напам'ять,
а щоби не марна праця.
мені ж не багато треба:
власне кажучи,
буде досить,
просто знати
що коли тобі буде нудно,
ти випадково знайдеш
непотрібну цяцьку