Iron Maiden - the Trooper

Сергей Райда
The Trooper
(Harris)

You'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back.

The bugle sounds and the charge begins
But on this battlefield no one wins
The smell of acrid smoke and horses breath
As I plunge on into certain death.

The horse he sweats with fear we break to run
The mighty roar of the Russian guns
And as we race towards the human wall
The screams of pain as my comrades fall

We hurdle bodies that lay on the ground
And the Russians fire another round
We get so near yet so far away
We won't live to fight another day.

We get so close near enough to fight
When a Russian gets me in his sights
He pulls the trigger and I feel the blow
A burst of rounds take my horse below.

And as I lay there gazing at the sky
My body's numb and my throat is dry
And as I lay forgotten and alone
Without a tear I draw my parting groan


"Кавалерист"(semi-adequate)
 (Raida)
 
Возьмешь ты жизнь мою, взамен я заберу твою
Мушкет свой разрядишь ,но насквозь плоть твою прошью
И в ожидании когда вот-вот начнется бой
Сражайся, но не поворачивайся ко мне спиной

Трубят в атаку, начался кровавый бой
Но с поля битвы этого, не выберется ни один живой
Жжет едкий дым глаза ,слух режет дикий храп коня
На встречу верной смерти, бросаюсь я

Конь взмыленный, несется в битвы жар быстрей
Невыносим рев залпов русских пушек
Чем ближе мы к стене живой, людей
Тем чаше слышу вопли, раненых товарищей

И через трупы, к цели продолжаем путь
И русские палят не дав секунды передохнуть
Близки уже, но всё же далеко
И не возможно жить, а умирать сражаясь не легко

Мы близко так, обрушить смерти шквал
Но к русскому я под прицел попал
Он дергает курок, удар и я сражен
А конь мой, снаряда взрывом поражен

В крови лежу смотрю недвижно в небеса
Всё тело онемело, не слова не могу сказать
Один забытый всеми я лежал
И умирая, не обронив слезы...последний вздох
 ,издал.