Обичай ме, тогава, когато те бленувам...

Смуглянка
Обичай ме, тогава,
когато съм усмихната,
щастлива и успяла.
Ще имам аз тогава
сили и за двама
да покорим
далечни висини....

Обичай ме, тогава,
когато съм разплакана,
отчаяна, унила.
Под своето крило
ме приюти
и с топлината своя
към живота ме върни....

Обичай ме, тогава,
когато те бленувам,
любя и целувам.
Ти ще почувстваш
с цялото си тяло
с душата и сърцето свои
обичта ми...

Обичай ме, тогава,
когато съм далечна,
чужда, непозната.
Защото само обичта ти
ще ме направи
пак щастлива....

"Обичай ме сега,
когато те обичам,
когато твоя съм-
жадувай ме, зови ме!
Сега простри ръце,
когато ще дотичам,
че утре ще е късно
и непоправимо!"

22-23.11.2006г.
Майсоре-Бангелоре-Франкфурт
Индия-Германия